Spring naar inhoud

Verslag eerste sessie ZKD-board

In het kort 

Tijdens deze eerste sessie van de ZKD-board hebben we samen goede- en verbeterpunten van de openbare ruimte binnen bedrijventerrein ZKD verzameld en besproken.

Op deze pagina lees je meer terug over de eerste bijeenkomst en kun je vragen stellen.

Wat hebben we gedaan?

Dit deden we in de eerste bijeenkomst:

  • Extern bureau Stad & Co verzorgt het programma en is de gespreksleider van deze eerste sessie.
  • Kennismaken met elkaar. Het is een enthousiaste groep met verschillende achtergronden. Iedereen is erg betrokken bij het bedrijventerrein en zet zich er op verschillende manieren voor in.
  • De gemeente lichtte de voorlopige Kansenkaart toe met een presentatie. We bespraken de problemen die er zijn in de openbare ruimte, maar ook wat er wel goed gaat.
  • Daarnaast kwam de profilering van het gebied aan bod. ZKD zit tussen het profiel stedelijk en functioneel werkmilieu in, en is daarmee een zogenaamde ‘maakwijk’.
  • De groep splitste zich op in 2 groepen. Elke groep ging aan de slag met het bespreken van sterke en zwakke punten van het gebied. Hiervoor gebruikten we grote plattegronden waar je samen post-its op kunt plakken. Alle ingebrachte informatie is vervolgens ingedeeld op thema.
  • Tot slot hebben de twee groepjes de bevindingen besproken met elkaar.

 

Twee deelnemers schrijven op post-its

Wat hebben we afgesproken?

De ZKD-board heeft afgesproken dat:

  • De kansen en bedreigingen voor de toekomst van het gebied de volgende keer nog worden besproken.
  • De ingebrachte individuele pandwensen op het gebied van verduurzaming, verbetering en intensiveren de volgende keer worden besproken.
Twee deelnemers plakken post-its op een geprinte kaart van het ZKB-gebied

Vragen en volledig verslag

Heb je een vraag of wil je het volledige verslag ontvangen van deze sessie? Stuur dan een e-mail naar zkd@denhaag.nl. Je ontvangt het verslag nadat het is vastgesteld door de ZKD-board.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte

Geef mij een nieuwe code

Annuleren